Besiken på Michael Kors parfymer

Publicerat: 2013-11-21 / 14:31:48 | Kategori: Skönhet
Strosade runt lite på stan idag och stötte därför på Michael Kors nya parfymer från hans sminkkollektion. Sexy, Glam och Sporty heter de. Personligen gillar jag parfymer med lite rundare doft, gärna med liten spets av vanilj eller kanel. Jag tror ni förstår vad jag pratar om. Dessa var inte sådär runda och mysiga, det var jättespetsiga och riktigt starka, så nej, ingen hit enligt mig .. Hade riktigt höga förväntnignar faktiskt .. 
 
Fick däremot upp ögonen (näsan *blink*) för Dolce & Gabbana's Desire, en riktig mörk vinterparfym, och mer i min stil! 
 

 

Onsdag

Publicerat: 2013-11-20 / 11:01:35 | Kategori: Allmänt
Idag var det verkligen vinter i luften, och lite snöpuder låg det på backen imorse också, så himla mysigt. Ingen är gladare än mig när det är kyligt och himlen är klar, eftersom att luftfuktigheten då är noll. Mitt hår blir verkligen risigt när det är minsta lilla fukt ute .. Har dock kommit på en mirakelkur nu för att mitt hår ska hålla sig på plats och inte bli så fluffigt.
 
Använder ett build up-schampoo och balsam från Goldwell, Rich Repair. När håret är fuktigt efter dusch applicerar jag arganolja samt ett annat serum från Loréal som heter Tech Hair Mix Sublime Shine, det är grymt. Slutligen sprayar jag i en värmespray. Har två stycken olika, bägge är från Lanza. Sen gäller det inte att duscha håret för ofta, mitt hår ser bättre ut om det får ha sina egna oljor i håret utan att tvätta det. Har tur, eftersom mitt hår har jättesvårt att se fettigt ut!
 

Dagens träning

Publicerat: 2013-11-08 / 23:17:02 | Kategori: Allmänt
Är så himla nöjd över dagen! Sture var så himla fin på träningen idag, fick även beröm av Maggan och jag blir alltid lika glad. I slutet fick jag även en kram och hon sa att hon var väldigt stolt över mig. Det värmde verkligen i hjärtat, såna småsaker som verkligen får mig motiverad att kämpa och visa vad jag går för. 

Världens bästa Maggan <3



Putsar stövlar i vanlig ordning

Publicerat: 2013-11-01 / 16:59:11 | Kategori: Allmänt



Sparkar igång igen!

Publicerat: 2013-11-01 / 14:01:30 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Hoppas ni mår bra, det gör jag. Taggad inför tävling imorgon.
Har öppnat ett ask-konto så ni får ställa lite frågor, kul va?
http://ask.fm/astaaf