Torsdag

Publicerat: 2013-12-05 / 09:24:50 | Kategori: Allmänt
Krigar genom dagen i skolan. Haha nejdå!! Asså varför säger folk så ens? Det är inte direkt jobbigt att gå till skolan så det känns jobbigt för dem när de stöter på riktiga problem här i livet.

Nåja. Är bättre idag, men har inte fått i mig nåt, mer än en halv drickyoghurt. Sist jag åt var igår morse, alltså typ 20 timmar sedan. Inte alls illamående idag, så himla skönt.

Igår var jag på mötet. Det gick bra!! Vi har planerat vad vi ska vara och hur vi ska se ut, det blir jättekul! Vi ska träna på lördag, men jag tror inte jag kan komma ... Får höra med de andra, huvudsaken att jag kommer på genrepet så går set nog bra, min ponny är trots allt väldigt okomplicerad så det blir nog inga problem för honom!

Idag tänkte jag faktiskt rida, det blir ca 2 ggr i veckan, red i måndags sist. Allt jag vill just nu är att trimma och tävla ..



Drömhästen!

Hemma idag

Publicerat: 2013-12-04 / 15:33:02 | Kategori: Allmänt
Känner mig inte alls fräsch, har varit så från och med förra veckan. Kan inte äta alls och jag mår illa av bara tanken på mat. Ovanligt för att vara mig, jag brukar äta allt och verkligen huuur mycket som helst.

Dock går det himla bra i skolan. Mådde inte så bra förut eftersom det var väldigt stressigt och jag hade ångest över skolan, så jag bytte skola och nu känns allt betydligt bättre och jag snittar B igen, istället för F ...





Sture vilar

Publicerat: 2013-12-03 / 15:47:50 | Kategori: Allmänt
Just nu har Sture en liten vilo-period. Tänkte rida "igång" ordentligt på jullovet och sedan börja träna igen efter det. Just nu rids han i skritt och trav 1-2 gånger i veckan bara för att hålla igång, längtar tills jag för börja jobba honom igen. Han är himla glad och positiv de få gånger jag får sitta på honom. 
 
Dessutom är marken helt stenhård och jag har ingen tillgång till ridhus, så det är lika bra att han få vila nu fram tills det kommer lite snö som dämpar den frusna marken när man rider.
 
Just nu ser jag fram emot Luciashowen den 15:e, där jag och några kompisar ska göra ett nummer. Hittils är inget bestämt vad vi ska göra, men kul ska det bli. :)
 

Bilden är från dressyren på KM:et.